Algemeen
Correspondentie-adres: Fanfare De Bazuin, p/a Burmaniastraat 1, 9231 BS Surhuisterveen
Kamer van Koophandel nr.: 40001459

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze vereniging? Dat kan! Al uw vragen kunt u kwijt bij het bestuur. Zij helpen u graag verder.

Donateur worden?
Bent u enthousiast geworden over De Bazuin en draagt u ons een warm hart toe? Word dan donateur.
Uw steun is en blijft voor ons ontzettend belangrijk. Neem contact op met Joke van Huizen, penningmeester.

Ons orkest sponsoren?
De Bazuin komt graag in contact met particulieren en bedrijven die ons willen ondersteunen. Naast algemene sponsoring bestaat ook de mogelijkheid een specifiek project te ondersteunen zoals een concert of aanschaf van instrumenten. Uiteraard leveren wij in overleg met plezier een passende tegenprestatie. Hierbij kunt u denken aan vermelding op onze website, een advertentie in een programmaboekje of een prive-concertje aan huis.
Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze voorzitter, Hindrik Tabak.

Hindrik Tabak, voorzitter

Joke van Huizen, penningmeester

Anja Kootstra, secretaris
06-20585099